Риалити 

Милко Калайджиев разкри защо участва в „Като две капки вода“

Милко Калайджиев разкри защо участва в „Като две капки вода“. Поп фолк изпълнителят е в страхотна еуфория и този адреналин до голяма степен е провокиран от участието му в шоуто за имитации. Той не крие, че това е изключително цветно приключение, с което сбъдва една своя мечта.

Милко признава, че не е знаел, че за големия победител ще има и награда. „Едва наскоро разбрах, че ще има награда за големия победител. Въобще не съм се интересувал от това нещо“, признава поп фолк изпълнителят, който дори прежали запазена си марка – своя мустак, за да участва в шоуто. „Подготвям се за всеки образ и давам максималното от себе си. Хората имат нужда от настроение и смях, а ние им го даваме“, казва още Калайджиев.

Милко успя да запише и своята първа победа в „Като две капки вода“ в шестия лайф с изпълнението на „Супер палав“ на Константин Трендафилов, по-известен на като Папи Ханс. Поп фолк изпълнителят не крие, че това е бил най-трудният му образ до този момент заради танците.

„Преобразяването ми в Папи Ханс беше най-трудното, заради танците. Той е млад и харесван изпълнител, а песента е в нов стил, съвсем различен не само от по-фолка, но и от поп музиката. Текстът е четири листа. Подготвих се и образът се получи“, казва Милко, пише planeta.tv.

Източник: kluiki.ws

Facebook коментари
(Visited 166 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook