Клюки от България 

Милица Гладнишка посрами депутати с пикантно разкритие

Милица Гладнишка има неприятен личен опит с депутати, сподели наскоро самата актриса. Тя неведнъж е била завличана с пари от народните представители в родния парламент, като това даже се е случвало редовно, но по времето, когато все още не е била популярна и си е изкарвала хляба като сервитьорка.

„Много клиенти драсваха, преди да си платят, най-често това бяха нашите мили народни представители!“, сподели преди дни чаровната актриса в предаването „Кой да знае?“ по bTV.

В хитовото предаване Милица редовно споделя култови истории от личния си живот, които предизвикват много реакции след това в социалните мрежи. Откровеността й непринудеността на актрисата й печелят много фенове.

„Пиеха по едно кафе и си тръгваха, без да ги забележа“, спомня си звездата. Депутатите си били изработили стратегия да наблюдават кога персоналът е разсеян и незабелязано да напускат заведението, без да платят. После с цялата си наглост след дни отново се връщали, без да им мигне окото, и номерът им пак минавал. Налагало се персоналът за поема разходите по всичките им поръчки.

Милица обикновено плащала депутатските сметки с бакшиши от чужденци, тъй като заради факта, че била много чаровна и се усмихвала, често била поощрявана с финансови бонуси към сметката.

Актрисата, разбира се, не спомена имена на конкретни депутати, не уточни и от кои парламентарни групи са били некоректните й клиенти, нито в кое поред Народно събрание, но които и да са те, не им прави чест!

Е, както се казва, Милица Гладнишка вече е наясно с депутатските номера, така че, ако един ден реши да се занимава с политика, тежко им горко.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 18 996 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook