Клюки от България 

Милен Цветков изпрати знак от Отвъдното

Преди дни се навършиха 6 месеца от смъртта на Милен Цветков. Поменът се състоя в църквата „Свети Седмочисленици“ на 17 октомври.

На 19 април журналистът загуби живота си при жестока катастрофа. Той бе убит от 22-годишния Кристиан Николов, който е син на шефката на „Винпром“ – Карнобат – Десислава Николова. Младежът помете колата на Цветков с мощния си джип ауди. Експертизите установиха, че младият шофьор е карал с 99 км/ч. Той се е качил зад волана след употребата на коктейл от наркотични вещества.

На помена на Милен Цветков присъстваха негови близки и приятели. Сред тях бе и Камен Воденичаров, с който го свързва приятелство от детството.

Именно той долови знака от Отвъдното, изпратен от приятеля му.

В социалната мрежа Воденичаров споделя, че светлината от отражението от прозорците на храма, до който са играли като деца, се е отразила директно върху снимката на Цветков.

Потребители на мрежата веднага разтълкуваха знака. Те са убедени, че Милен Цветков е изпратил сигнал на близките си, че се намира на едно по-светло и по-добро място.

„В събота почитаме неговата памет, тъй като неделя е ден за живите. Той вече е в светлината. Днес молитвата ни е за него. А утре за нас“, споделя Камен Воденичаров в мрежата, цитиран от ПИК.

Facebook коментари
(Visited 1 847 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook