Клюки от България 

Михаела Маринова с вълнение обяви, че е… СНИМКА

Михаела Маринова безспорно поднесе очаквано приятна изненада с участието си в „Като две капки вода“, което приключи с грандиозен финал наскоро, но това, което сега е на път да направи младата певица, отново ще прикове вниманието на феновете й.

Мишето, както я наричат приятелите, призна, че съвсем скоро се изправя пред ново предизвикателство, което ще е не по-малко атрактивно от това, което правеше и в шоуто за имитации. Михаела ще представи операта „Човешкият глас“ на Франсис Пуленк, която подготвя за завършването на висшето си образование.

„Предстои ми нещо вълнуващо! След 4 години, споделени с много емоции и знания, завършвам своето обучение по музикално сценична режисура в НМА “ Панчо Владигеров”. Заповядайте на първото представление, в което не пея, не танцувам, не съм на сцената, а зад нея!“, отправи своята покана на към феновете си тя.

Михаела е режисьор на спектакъла, а диригент е Борис Спасов, на пианото ще е Ангел Николов, а главната роля ще изпълнява Мария Чавдарова.

В последната една година Михаела Маринова, подобно на всички други студенти, се обучаваше онлайн заради въведените ограничения, свързани с пандемията от коронавирус.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 21 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook