Риалити 

Михаела Филева не спира да плаче в „Гласът на България“

Михаела Филева отново рухна емоционално по време на нокаутите в „Гласът на България“. Към големите концерти на живо тя продължава с Христиан Ненов – момчето с китара, което се върна от Ирландия специално заради шоуто, ученичката с хипнотизиращо син поглед Надежда Александрова, и лиричният трубадур Вениамин Димитров. Тримата финалисти изпаднаха в куриозната ситуация, в която вместо да празнуват успеха си, стояха и гледаха с траурни физиономии треньора си.

Нокаутите са съвсем нов етап в шоуто, в който участниците от всеки отбор трябва да се преборят за мястото си на един от трите стола на сцената. На кой стол ще седнат зависи от представянето им, което може изобщо да не ги доведе до стол, а до директна елиминация.

Филева започна да подсмърча още докато се разделяше с Христиана Рандева – 16-годишната ученичка от Шумен, която получи пошляпване по дупето от нея на двубоите като стимул да се стегне на нокаутите. „Концертите на живо не са училище, отиваш си вкъщи“, заяви с разтреперан глас Филева, а после каза „чао“ и на актрисата с бонбонен глас Гергана Цакова.

Изпълнителката на „Нова страница“ рухна емоционално, когато от стол номер три отпадна Калоян Николов. Към българския хал Дрого Михаела имаше особен сантимент и след изпълнението му на „Враг“ на Графа тя заяви:

„Каквото и да се случи с теб от тук нататък, ти си просто велик“. Суперлативите й бяха подвеждащи и тя избра вокалната мощ на Надежда пред атрактивното рок присъствие на Калоян. Михаела запрегръща по майчински участниците и сядайки на треньорския си стол избухна в сълзи отново и провокира обръч от прегръдки от Лечев, Графа и Камелия.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 80 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook