Клюки от България 

МЕГЗ се нареди до посланиците на Турция и Индонезия! Подкрепят благотворителната ѝ кауза (СНИМКИ)

Каканашева сподели на последователите си, че след 3 годишна пауза тази есен ще се завърне на Българската модна сцена. Припомняме, че веднага след спечелването на Златна Игла за “Модна къща на годината” през 2017 МЕГЗ обяви, че вече няма да участва във модни и светски събития и че ще се завърне, когато се усети на нов етап от кариерата си. Изглежда времето е дошло и въздържанието на Каканашева ще приключи следващата седмица.

Амбициозното миньонче още обяви, че по нейна инициатива на Седмица на модата ще бъдат разположени големи кошове със знаците на кампанията ѝ “АКТИВНО ДОБРО”. В тях всеки ще може да остави ненужни, но много запазени или нови вещи. Каканашева ще продаде вещите в кампанията си след събитието. А парите ще бъдат дарени на деца, които имат нужда от средства за лечение.

От организаторите на Седмица на модата споделиха, че инициативата на МЕГЗ е била посрещната с голяма подкрепа. И че самите посланици на Турция и Индонезия за България са решили да я подкрепят като дарят вещи за нея и я разпространят в страните си.

 

 

 

 

 

 

 

 

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 27 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook