Клюки от България 

МЕГЗ се изнесе от тузарския хотел (Подробности за новия ѝ дом)

Топ дизайнерката Мегз сподели с феновете си, че вчера официално се е изнесла от скъпарския си апартамент.

Красавицата живя близо 3 години на хотел в най-луксозната резиденция в София. Там тя се ползваше от всички последни писъци на лукса и плащане по 5000 лева на месец, за да не ѝ липсват никакви удобства.

Мегз не готвеше, не чистеше, не плащаше битови сметки, ползваше спа, фитнес, открит и закрит басейн, автомивка, солариум и всички, което може да ви хрумне. Въпреки многото критики Мегз дълго не се отказа от жилището си, като обясняваше, че сама изкарва парите си и затова, че ги харчи както сметне за добре.

Вчера, обаче амбициозното миньонче сподели, че вече от месеци не живее в жилището и че вече е готова да го остави завинаги, за да заживее официално в дома на мъжа си.

Злите езици шушукат, че най-популярната риалити звезда у нас всъщност много добре си е нагласила нещата и изобщо не е за окайване. Мегз всъщност заменя хотела с голямата луксозна къща на мъжа си.

Там тя отново щяла да се ползва от спа, басейн и домашни помощнички. Каканашева се разпореждала като царица още по -нашироко. Последната ѝ приумица била 100 квадрата гардеробна, където да добавя всички попълнения от новите си колекции. Освен това Мегз поискала и огромен офис и специално място в градината за осиновените си бездомни кучета.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 115 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook