Горещо 

Мегз го загази много здраво! Прокуратурата я проверява за…

Миглена Каканашев – Мегз за пореден път е в полезрението на прокуратурата. Този път дизайнерката от Раковски е проверявана за нападение над жена в Пловдив. Потърпевшата, чиято самоличност няма да бъде разкрита, е била атакувана от Мегз преди няколко месеца, а причината е ревност, пише trafficnews.bg, позовавайки се на свои източници.

Държавното обвинение до един месец ще излезе със заключение по казуса. Жители на Раковски, както и бивши служители във фирмата на Румен Рончев, твърдят, че пловдивчанката не е единствената жертва на Каканашева. Още една жена е била атакувана вербално и физически от дизайнерката. По една или друга причина обаче, потърпевшата не е сигнализирала до компетентните органи за случилото се.

Последната отказа да коментира нападението от страх за мъст. Случаят обаче е добре известен на обкръжението на Румен Рончев. Оказа се, че преди дни е започната повторна проверка спрямо модната принцеса. Този път тя е нарушила три закона за движение по пътищата и е причинила ПТП с пострадала жена. В момента на удара, Каканашева е била без книжка.

Преди време тя е била лишена от правоуправление заради административни нарушения. Тя не спряла на знак „Стоп” и отнела предимството на лек автомобил „Хонда“ в град Раковски. По данни на МВР, 71-годишна жена е била пострадала и настанена в болница за лечение. Коментарът на Мегз не закъсня. Самата тя в личният си профил заяви, че ранени е нямало, както и че не е била лишавана от книжка.

Мегз за ПТП-то: И най-малкото, което направя, се третира като престъпление!Това, че аз съм известна, не означава, че трябва цялата помия на света да се изсипе върху мен, обяснява дизайнерката. Актовете на Миглена Каканашева възлизали на над 1000 лева, които обаче бързо били платени от нея преди дни.

В неделя Мегз застана пред камерата на предаването „Папараци”, за да разкаже за ареста на транспортния бос и за връзката им.

„Не е вярно, че съм го излъгала и съм му взела бизнеса. Това са лъжите на бившата му жена. От години той не е с нея, не споделят един дом и едно легло. Нормално е тя да не иска да даде развод. Бившата му го заплашва, че ще се самоубие, ако й поиска развод“, каза тогава Каканашева.

Бизнесдамата Зорница Рончева не е предприела законови действия спрямо „лъжите”, по думите й, спрямо Мегз. На този етап тя ще се въздържи от коментари по казуса и „когато му дойде времето” ще вземе отношение по твърдяното.

Преди дни стана ясно, че разследването срещу нея и Румен Рончев е на финалната права. Съвсем скоро се очаква да приключи досъдебното производство и транспортният бос да се сдобие с обвинителен акт. Той е обвинен в измама в съучастие с дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз, тъй като са обявили за откраднат джипа й „Мерцедес“, а след това са го продали.

Заради тези щети, той е привлечен като обвиняем заедно с Мегз и братовчед й. Скъпото возило бе обявено за откраднато през лятото, но по данни на разследващите „кубчето“ е станало „жертва“ на схема за източване на пари. Припомняме, че мерцедесът е собственост на лизинговата компания „София ауто“.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 66 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook