Клюки от света 

Меган Маркъл засегнала Беатрис и Йожени с изявлението си (Вижте как опита да ги унижи)

Меган Маркъл възнегодува публично, че някои членове на кралския двор имат правото да си запазят титлите и привилегиите, но без в същото време да са работещи към двореца. С изявлението си преди няколко дни тя хвърли камъни в градините на Беатрис и Йожени. Думите й обаче бяха посрещнати на нож от кралския двор. А причината за това е фактът, че двете принцеси в действителност са официално действащи членове на семейството.

И двете имат право да живеят, без да получават държавно финансиране, но в същото време изпълняват съвестно задълженията си. Беатрис участва в официални форуми от името на баба си, посещава различни публични събития и присъства на всички кралски събития, които изискват участието й. В същото време работи в британска финансова компания и съвсем скоро й предстои да се омъжи за италиански граф.

Йожени от своя страна е арт директор в частна галерия, но също изпълнява някои ангажименти за короната, когато е необходимо. И двете са запазили кралските си титли, но след сватбите си не пожелаха благороднически титли.

Факт е, че и двете принцеси поддържат сравнително дискретен начин на живот. И въпреки че се срещат с много представители на шоубизнеса и светския елит, те не парадират с познанствата и връзките си по никакъв начин. Същото се отнася и за принц Едуард и неговото семейство, както и за това на принцеса Ан.

Меган обаче негодува, че е загубила титлата си „нейно кралско височество“. Също така херцогинята била възмутена от факта, че само за 12 месеца й било позволено да се оттегли от кралския двор. В действителност договорката между принц Хари и кралицата предвижда вратичка в споразумението, която да позволи на двамата да се върнат към предишните си роли. Ако пожелаят това. Но херцогинята продължава да предизвиква скандали, като всички се чудят — да разбие монархията ли се опитва, или да си направи черен пиар.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари
(Visited 54 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook