Клюки от света 

Меган Маркъл се изложи тотално с гафа, който допусна на кръщенето на малкия принц Луи (СНИМКИ)

Третото дете на херцозите на Кеймбридж принц Уилям и Кейт Мидълтън бе кръстено в началото на тази седмица на частна церемония в двореца „Сейнт Джеймс“ в Лондон. На празника бяха поканени само най-близките роднини на щастливите родители.

Няма как да не обърнем внимание на значително освежената майка на малкия принц Луи. По време на последната си официална поява – на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, тя изглеждаше леко изтощена и уморена.

За важното събитие Кейт Мидълтън бе избрала светъл тоалет на световноизвестния дизайнер Alexander McQueen и елегантна шапка на Jane Taylor. С тоалета си тя успя да засенчи всички гости, които уважиха събитието.

Доста стилно се бе облякла и майката на херцогинята. За кръщенето на третия си внук Карол Мидълтън избра синя рокля на Suzannah и ефектна шапка в същия цвят. Гледайки 63-годишната жена, разбираме от кого Кейт е наследила прекрасната си фигура.

Единствената, който се поизложи с тоалета си, беше херцогинята на Съсекс Меган Маркъл. Тя заложи на елегантна Маслинено зелена рокля на Ralph Lauren, която в съчетание със смуглата й кожа изглеждаше малко мрачно за такъв светъл празник. На главата си съпругата на принц Хари носеше шапка на Stephen Jones. Елегантните обувки на висок ток, чантичката и ръкавиците й също бяха в маслинено зелено.

Херцозите на Съсекс се бяха подготвили добре за празника. Принц Хари подари на племенника си рядко издание на книгата на Алън Милн „Мечо Пух“ на стойност над 10 000 долара.

Въпреки че обстановката на кръщенето на малкия принц Луи бе непринудена, събитието се проведе според всички кралски традиции.

Източник:jenata.blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 670 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook