Клюки от света 

Меган Маркъл с жесток гаф след раждането, всички още са в шок!

Навръх 6 май херцогинята на Съсекс роди първородния си син. Съпругът й – принц Хари, призна, че е на седмото небе, че вече е баща.

Сега обаче сме се фокусирали върху раждането на Меган и първият й гаф след него. Всъщност Маркъл вече стана известна с нарушаването на редица дори и вековни кралски традиции и този случай не е по-различен. Този път всичко е свързано с бебето и раждането.

Според журналисти е много странно, че херцогинята на Съсекс категорично отказва да покаже бебето си за снимки. Британските медии са загрижени, че бившата актриса пренебрегва и погребва десетки традиции на кралското семейство и наистина не желае да покаже сина си на обществеността.

Всички са запознати, че след раждането по протокол следва фотосесия на бебето, за което копнеят всички британци на Острова. Освен, че не я получиха, те забелязаха и още нещо странно и нетипично. Раждането на сина на Хари бе оповестено 8 часа, след като вече се е случило, което е невероятно за кралското семейство.

Обикновено при раждането на наследник роялите по правило изпращат писмо до портите на Двореца, в което се посочва, освен че раждането е започнало, то и имената на лекарите, които спомагат то да мине безпроблемно.

Този път пък имената на медиците, които са помагали на Меган Маркъл, въобще не бяха оповестени, отбелязват британските медии.

Поредната въпросителна в цялото събитие е и къде точно се е родило бебето. Никой не е наясно след десетките смени на локациите, дали Маркъл е родила у дома или в болница. Все пак е редно да отбележим, че който функционира от няколко месеца. Там херцозите на Съсекс обявиха, че детето се е родило в 6 сутринта на 6 май. Принц Хари е бил през цялото време до любимата си.

Естествено веднага поздравленията към тях заваляха, а най-креативен в своето бе именно братът на Хари – Уилям. Той вече е горд татко на 3 деца и е напълно наясно какво очаква херцогът на Съсекс. Именно заради това Уилям си направи шега: „С голямо удоволствие и радост посрещам брат си в общността на лишените от сън, каквито са родителите“.

Херцозите на Съсекс съобщиха, че новороденото момченце тежи 3,26 кг и че е в добро здраве. Новината „Момченце е“ в техния акаунт в Инстаграм събра над 2,6 милиона харесвания.

Името на бебето все още не е известно, но сред спряганите такива от жителите на Острова са Едуард и Артур.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 70 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook