Клюки от България 

Мега скандал! Фолк певец няма пари да си плати клипа! Свалиха го от нета! (Вижте за кого става въпрос)

Грандиозен скандал разтресе поп фолк средите тези дни. Не особено популярният изпълнител Меди Готов, който наскоро се похвали с новия си проект „Дивана“, претърпя жесток провал заради дългове.

Оказва се, че новият му клип, дело на режисьора Люси Иларионов, е бил свален от всички сайтове за видеосподеляне заради отказа на Меди да плати на екипа.

Източници на Show.bg разкриха, че проектът „Дивана“ бил осъществен срещу 6000 лева. Въпреки че екипът съвестно си свършил работата, Меди така и не им платил. Само на Люси Иларионов пишман певецът дължал 4 бона, които и към днешна дата отказва да плати.

В резултат видеото към „Дивана“ не е достъпно, а в нета се подвизава само клип с аудио и обложка. „Вече няма достъп до този клип, поради предявен от Люси Иларионов Борисов иск за нарушаване на авторските права“, гласи надпис, изписан в повечето сайтове за видеосподеляне.

Меди успя макар и минимално да пробие в бранша покрай дуета си с племенницата на Галена. Очевидно обаче певецът вече не ползва с преференции от страна на фолк фурията.

Извод: hotarena,net

Facebook коментари
(Visited 118 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook