Клюки от България 

Мъжът на Джина Стоева нападнал и Галена! (Ето цялата истина за скандала)

Звездата на „Пайнер” Галена била публично унижена от мъжа на Джина Стоева. Григор, по прякор Люляка, се заяждал на детското парти и с Галена.

Припомняме, че на 28 декември м.г. Десислава и Благо Найденов спретнаха детско парти за първия рожден ден на сина си Борис. Побойникът, почерпен предварително, се появил на купона в известен столичен ресторант.

В прилив на пиянска злоба Люляка обиждал певеца Джордан с непристойни изрази, като „Ти си дъното”, „Тъпо педерастче”, „педераст мръсен“, „джендър“ и други все на сексуална ориентация нападки.

Пияницата се опитвал дори да си вземе алкохол за вкъщи, коментират потресени свидетели на мелето. Джина Стоева и дъщеря й Ивая също присъствали на партито.

Скандалният инцидент остана скрит от медиите четири месеца по ред причини. Десислава не искала да се чува срамната случка, Джина Стоева се страхувала от уронване на достойнството си, Джордан не искал да съди побойника, за да не се шуми излишно около него.

Преди да вдигне мерника на нежния певец, Григор засипал с обиди и колежката на жена си Галена. Той се присламчил към звездната компания и започнал да обсипва с вулгаризми чалга звездата. Той използвал такива изрази и жестове, че казаното от него изчервило всички на масата и силно притеснило поп фолк дивата Галена.

Пияницата имал наглостта да напомни за началото на кариерата й, както и да постави под съмнение порядъчността на половинката на Галин Вафлата..

Заради това певицата не се застояла дълго и рано-рано се изнесла от купона. Скоро след Галена и Емануела подбрала Джордан и го подканила да си ходят. Точно в този момент мъжът на Джина Стоева разбил чаша в лицето на нежния принц на чалгата.

„Чухме как нещо издрънча силно, някой изпищя и в този момент разбрахме, че е Джордан, а от лицето му течеше кръв. След като го удари, мъжът на Джина побягна. Тя пък, вместо да провери как е колегата ѝ, напусна заведението с дъщеря си и хвана първото такси, което минаваше.”, описват случилото се свидетели.

След екшъна Джина Стоева горещо молила Десислава да запази скандала в тайна. Звъняла многократно и на Джордан с извинителни тиради.Жалба не подали и мъжа на Деси-Благой и сина й Майки, които били напръскани от скандалджията с лютив спрей, без никаква причина.

Именно заради това Джина Стоева кри самоличността на мъжа до себе си четири години, но от когото роди дъщеричката си. Певицата заяви публично, че след мелето вече са разделини с Григор-Люляка. А той не си губи времето и има нова жена до себе си.

Източник: kluiku.ws

Facebook коментари
(Visited 295 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook