Клюки от България 

Мъжът на Ани Цолова пред пенсия (Журналистката го назначи във фирмата си)

Приближавайки пенсионна възраст, съпругът на Ани Цолова Васил Мичев е помислил за стажа си и вече се води на работа.

След като напусна позицията си на оператор в Би Ти Ви и изкара няколко години вкъщи, мъжът на журналистката се е върнал в бранша, но не в някоя медия, а във фирмата на жена си. Васил вече се води съдружник и управител на „Говори, за да те видят“, дружество, което Цолова основа след като напусна Нова ТВ.

Вече година бившата водеща на „Здравей, България“ организира семинари и обучения в сферата на журналистиката и създава рекламни кампаниии видеа за фирми от различни сфери на бизнеса у нас. Мъжът й Васил бил нейната дясна ръка именно в заснемането на някои от проектите.

Малко известен факт е, че съпругът на Цолова всъщност е с 15 години по-възрастен от нея. Наскоро Мичев празнувал рожден ден и подкарал 60-та си година. Новото професионално начинание и това, че жена му прекарва значително повече време вкъщи, защото не става по тъмни зори и не е изнервена от умора, се отразили добре и подмладяващо на оператора.

Той е отслабнал значително и от биреното му коремче няма и помен. Прошарената си коса пък Мичев вече носи с подстрижка нула номер, за да не му личат годините. След няколко трудни периода в брака си, Цолова най-накрая изживява период на ренесанс в отношенията си с Васил.

Операторът вече не ревнувал журналистката, защото и у дома, и на работа, са нон стоп заедно. Очевидно това, че си вадят хляба у дома, през семейната фирма, не е проблем за бюджета им, макар за миналата година Ани да е отчела само 3 хиляди лева приходи от бизнеса си. Сега обаче получила финансова инжекция от съвместната си работа с големи вериги хранителни магазини и няколко представителства на скъпи автомобили у нас, предават от Ретро.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 820 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook