Клюки от България 

Марта Вачкова движи с охрана (Няма да повярвате кой се грижи за сигурността й)

Не кой да е, а именитите й колеги Димо Алексиев и Алек Алексиев се грижат за сигурността й. По всяка вероятност това е поредната шега, която актрисата си прави в социалните мрежи. Тя публикува два фотоса с Димо и Алек зад гърба си, а под снимката написа: „Жекова не може с един бодигард. Нужни са й двама!“.

Коментарите към фотоса веднага заваляха, а фенките на актьорите веднага си проличаха с коментари като: “ Специално тези двамата никой няма да ги откаже“. По всяка вероятност снимките са направени по време на снимачния процес на „Откраднат живот“, където и тримата имат ключови роли.

В последно време целия живот на Марта е свързан с филма, предава Телеграф. Единствената й дъщеря Рада замина за половин година в Португалия, където ще продължи обучението си. За да не усеща липсата й, Марта не спира да пътува като винаги компания й прави Владо Пенев и част от останалите актьори в „Откраднат живот“.

Последното им пътуване бе до Кордоба, Южна Испания. С нея, освен Пенев, бяха Юлиан Вергов, Теодора Духовникова, Захари Бахаров със съпругата си, Евтом Милошев с Христина и други.

Източник: hotarene.net

Facebook коментари
(Visited 26 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook