Клюки от България 

Мария Илиева се вталила за „Като две капки вода“

По време на бременността си Мария Илиева качи близо 20 кг и след раждането полагаше неимоверни усилия да ги свали, но тънката талия доскоро бе само мираж за нея – пише в. „Уикенд“.

Въпреки непрестанните диети изпълнителката трудно успяваше да задържи постигнатите резултати, но ето че шоуто за имитации „Като две капки вода“ я е мотивирало и сега е в по-добра форма от всякога – отбелязва изданието.

Запознати издават, че Мария Илиева стопила излишните тлъстинки с много ограничения. Тя си поставила за цел да смъкне останалите 7-8 кг след раждането и успяла да го постигне. Когато продуцентът Маги Халваджиян я потърсил с покана да се включи в шоуто „Като две капки вода“, тя не се колебала дълго и веднага потърсила диетолог, който да ѝ изготви строг и ефективен хранителен режим.

Изпълнителката била наясно, че ще влиза в различни образи и често ще показва тялото си в оскъдни облекла, затова искала да блесне пред жури и зрители в най-добрата си светлина.

Възможно е и нова любов да е повлияла промяната на Мария Илиева, която отдавна обяви, че се е разделила с бащата на сина си. Близки до певицата твърдят, че тя не страдала кой знае колко от липсата на младока Георги Михайлов в живота си и вече свикнала с мисълта, че ще бъде самотна майка.

Говори се, че новият мъж до нея е колегата ѝ Петър Бонев, който от години я харесвал, но чак сега се осмелил да направи крачка към сближаване. Дали от отношенията им обаче ще излезе нещо сериозно, предстои да разберем.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 270 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook