Клюки от България 

Мария Игнатова заголи бедра и дупе пред Гала, а Рачков се присмя на водещата и хвърли голяма бомба!

След 7 години се връщаме на екран заедно, така го изчислиха колегите. Това заяви в ефира на „На кафе“ Мария Игнатова, която гостува на Гала с половинката си Рачков. Коментара й бе по повод завръщането им като двойка в „Господари на ефира“.

Красивата блондинка бе пристигнала в студиото с къси панталонки, който откриваха перфектна гледка към заголеното й дупе, още щом поседна на диванчето.

„Така е, 7 години не сме водили. Може би ще водим една седмица, ще видим. Довечера искам да кажа, че ще подпишем един много важен документ в ефир, но няма сега да издавам какъв е“, хвърли бомба Рачков и добави „Абе, чакай да кажа. Така, като те гледам, имам чувството, че Николина Чакърдъкова води. Македонска песен няма ли да има?“, каза той, подигравайки се на „фруктиерата“ на главата на водещата.

Гала сюрпризира двойката с енергизиращи шотове и игра на „Бира понг“. Ако някой от двамата не уцелеше противниковата чаша – то трябваше да отговаря на въпрос. Двамата отговаряха честно и бяха много откровени.

„Ако трябваше да да променя нещо в Рачков, то бих го накарала да говори по-малко по телефона. Постоянно го прави“, заяви Игнатова, а по-късно призна, че тя обича да си поспива повече от половинката си и е направо непоносима преди сутрешното кафе.

На въпрос какво харесва най-много в Мария Рачков отговори:

„Мария е много красива, интелигентна, има височина, талия и ханш. Малко й лопат днес гащите, но е поотлсбнала. Обичам да общувам с нея“, призна комикът. [null]

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 507 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook