Горещо 

Мариус Донкин посече скандален шеф от Народния театър!

Цветан Николов, който миналото лято предизвика катастрофа, шофирайки с 2,7 профила алкохол в кръвта, вече няма да бъде заместник-директор на Народния театър.

Заповедта му е връчена от шефа Мариус Донкин през седмицата, нищо, че самият Николов твърди пред „Телеграф“, че е напуснал поста си, оправдавайки се, че не е бил уволнен, а длъжността му е била съкратена.

Това се случва 3 месеца след като Софийски районен съд му даде 11-месечна условна присъда с 3 години изпитателен срок, след като се призна за виновен за автомелето на моста „Чавдар“ в столицата миналото лято.

Още след инцидента водещият излезе в болнични, които подновяваше непрекъснато досега.

„Не контактуваме. Той си изпраща болничните листове в личен състав, но за себе си съм взел решение, че след такава изцепка не може да остане на работа в престижна държавна институция. Единствено ми пречи да го уволня това, че е в болнични и затова още нищо не може да се предприеме“, заяви пред изданието Мариус Донкин още през ноември, когато прокуратурата повдигна обвинение на Николов.

В същото време колегите на Цветан Николов в театъра негодуват, че той не само е лепнал петно върху цялата институция Народен театър и се прави на болен вече от половин година, но пък се усмихва редовно от екрана като водещ по БНТ.

За информация – длъжността заместник-директор не присъства в администрацията на повечето трупи у нас, затова е повече от чудно чудно, че на първата ни сцена се появи заместник на Мариус Донкин точно на такава позиция, и то 33-годишен младок. Той е бил отговорен официално по художествената и административната част.

Припомняме, че в края на август 2018-та Цветан Николов катастрофира, отсичайки цял стълб с автомобила си, след като седнал пиян зад волана на своя „Шевролет Каптива“. Според някои проблеми вкъщи го довели до отчаяното тогава състояние. Той се разделил с майката на дъщеря си – Елена Боева, и страдал по детето. Боева е бивша секретарка на Борислав Михайлов и бивша футболна съпруга. Била е омъжена за футболиста от ЦСКА Йордан Тодоров – Данчо Тъча.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 52 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook