Клюки от България 

Мариана Векилска съса джоба (Вижте каква трошка подкара – Снимка)

Мариана Векилска рязко е сменила стандарта си на живот след като се върна безславно от Брюксел. Папараците на „Ретро” я засякоха да търчи по задачи с таратайка от 1995 г.

Скромното возило „Опел” може да се намери на пазара за не повече от 900 или 1000 лева, клюкарстват запознати. Явно, че след като Векилска не получава тлъста заплата няма как да си позволи нещо по така.

Но пък тя не се срамува да шофира евтината трошка, нали все пак й върши работа. Но на фона на колежките си, които управляват баровски джипове по за 100-200 хилядарки изглежда някак нелепо.

Мариана от началото на новата годината се върна за постоянно в България. Скоро тя се появи като коментатор в студиото на „Преди обед”, но зрителите не успяха да я разпознаят. Бившата водеща пак се е ошишкала, а лицето й, което подлага често на разкрасителни процедури е някак неестествено подуто.

Векилска обаче си е все същата суетна дама. Ходи на червени токчета, които сменя с маратонки когато седне зад волана, забелязаха бдителни хора.

Журналистката спешно се нуждае от работа и се говори, че е в преговори да се върне на екран. Разводът със Симеон Колев й се отразил пагубно. Тя напусна общата им къща и сега се нуждае от средства за да си купи собствено жилище. Брюкселската й приказва свърши бързо, след като я махнаха от апетитния пост на еврочиновник, предават от „Ретро“.

Facebook коментари
(Visited 874 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook