Клюки от България 

Мариана Векилска разтърси с признание за преживяното заради К-19

Мариана Векилска отново е на линия и се вихри в работна обстановка, след като в началото на декември съобщи, че е заразена с коронавирус. Тв водещата на „България в 60 минути“ призна, че все още не е напълно възстановена след болестта. През най-тежките моменти за нея се грижела дъщеря й Габриела.

„За мен Ковид-19 не мина леко – психически и физически. Бързо се измъкнах от лапите му, но не помня да съм се чувствала някога по-зле. Благодарна съм, че минах през това чистилище и оцелях! Благодарна съм на дъщеря ми, че се грижеше за мен, когато не можех да ставам от леглото!“, признава журналистката за битката си с опасния вирус.

„Трудно е да останеш силен духом при цялото напрежение, което се натрупа през тази една година, откакто вирусът се появи. Имаше моменти, в които се страхувах, имаше и моменти, в които си поплаквах – за най-скъпите ми хора, които съм загубила и вече не са до мен. В момента се чувствам много слаба физически. Битката с вируса изтощи тялото ми неимоверно много. Чак не е за вярване…

Но съм благодарна на Вселената, защото много хора имат усложнения, налага им се да постъпят в болница, а някои си отидоха от този свят“, добави още Векилска, която в понеделник за първи път застана пред тв камерите след боледуването си.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 107 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook