Семейство 

Мариана Попова побесня: Детето ми е смазано от…

Поп изпълнителката Мариана Попова е от хората, които обичат да споделят публично мнението си, особено ако темата е общественозначима, каквато несъмнено е тази за родното образование.

Причината изпълнителката да е толкова активна, е дъщеря ѝ Мария Магдалена, която сега е в осми клас.

„Имам въпроси към Министерство на образованието, ако изобщо още функционира. Първият ми въпрос е: Кой позволи децата да имат по 8-9 часа в някои от учебните дни? Детето ми е смазано от умора. Защо млада учителка пристига за преподавател по математика и споделя с децата, че този материал тя го е учила в първи курс в университета?

https://www.facebook.com/mariana.popova.315/posts/7661276580574416?ref=embed_post

Защо учат до 30 юни при положение, че отдавна са приключили с материала и последната част от месеца е агония и за деца, и за учители? Защо 12-ти клас съществува? Ние, като учихме до 11-ти, не станахме ли хора?!

Защо се чудите на слабите резултати на децата и гръмко ги съобщавате дори в новините? Вие не заразявате децата с любов към училището, а ги отвращавате!“, пита разпалено Мариана Попова. Но дали ще последват отговори, ще почакаме, ще видим.

Гневът на певицата бе подкрепен и от голяма част от приятелите й в социалните мрежи, макар сред тях, разбира се, да има и такива, които мислят по-различно.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 88 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook