Риалити 

Мамят ли зрителите с ремонтите в Бригада нов дом

Всички епизоди излъчени досега от „Бригада нов дом“ бяха много емоционални, но този в който бригадата помага на самотната майка Даниела и страхотния Алекс наистина грабна сърцата на мнозина. Момчетата от бригадата също ми споделят, че има епизоди, в които просто не могат да се сдържат. Чувствам се удовлетворен от цялото това нещо, което сме свършили, разказа майсторът в предаването Калин Евтимов.

Той продължи:.“ Алекс е едно момче, в което аз до известна степен припознах себе си, защото той е запален по риболова в същото време и спортува. Детството му въобще не е леко, но към момента е намерил правилния път. Спомням си на неговите години колко бях запален аз по риболова. В епизода видяхме, колко много се зарадва на срещата с един негов идол и това няма как да не те докосне и съм много щастлив, че успяхме да го зарадваме“, с бащинско чувство разказва за него Калин.

„В началото бяхме изцяло съсредоточени в работата, защото да направим ремонт за това кратко време е почти мисия невъзможна. Знам, че много зрители не вярват, че това наистина се прави за 5 дни, но това е факт. огато започнахме да се сблъскваме с историите на хората определено имаше изключително емоционални моменти. Това е една съвкупност от емоции, но 90% от нещата са положителни и съм много щастлив, че станахме част от това нещо.Обещал съм на Алекс да го водя на риба. Това е нещо, което той чака с нетърпение, но да стане топло. Има хора, с които поддържаме връзка и благодарностите не спират. Това е една силна мотивация за нас“, допълни той.

Калин Евтимов сподели, че и за миг не се е поколебал да приеме предложението да участват той и бригадата.

„Това е една кауза, за която се раздадохме на максимум. Няма как да останеш безразличен, когато се сблъскаш с всичко това. Работата в бригадата ръководи той, като опитва да прави строга организация, за да могат да свършат навреме. Калин сподели, че получават хиляди похвали и положителни коментари за това, което правят и се надява да могат да продължат и в нов сезон.“, допълни водещият.

Източник: flagman.bg

Facebook коментари
(Visited 35 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook