Клюки от България 

Майката на Джордже Михалевич разпродава вещите му на безценица! Свекървата на Гуркова е НА ЗОР

Свекървата на Наталия Гуркова разпродава вещите на покойния си син на безценица, видя „Галерия“. Майката на убития Джорде Михалевич е обявила цялата покъщнина от вилата в Йоханесбург за продан срещу нищожни суми.

Някои от мебелите са с антикварна стойност и може да се вземат добри пари от тях, но очевидно Мира Михалевич е на зор.

Холна масичка от масивно дърво с антикварна стойност е пусната за продан само срещу 1000 ранда, което прави малко над 100 лева. За огромния си и доста запазен диван пък Мира търси едва 400 лева, а за стилния ръчно изработен скрин от масивно дърво – по-малко от 100 лева (800 ранда).

Върху него още стоят снимки на покойния Джордже.

Мебелите, разбира се, се купуват като топъл хляб, а Мира е допълнила, че цените подлежат на коментар. Свекървата на Гуркова обяснява, че бърза да продаде мебелите, тъй като напуска страната.

Вилата в Йоханесбург, която вече е отдадена под наем, бе подарък от Михалевич за майка му. Черногорецът я бе обзавел изцяло, като по-голямата част от вещите били на него и на съпругата му – мебели, холни гарнитури и по-дребни украшения от старото им обзавеждане. Приживе Джордже помагал и финансово на майка си, като всеки месец й пращал пари, пише „Галерия“.

След смъртта му обаче всичките му сметки бяха запорирани и Мира изпитвала сериозни затруднения.

В същото време снаха й Наталия Гуркова цъфти. Вдовицата на Михалевич води собствено предаване в нета „Те са“, което стартира няколко месеца след убийството на съпруга й. Столични клюкари шушукат, че бившата миска вече си има любовник, в пъти по-богат от Джордже.

Близки ди Гуркова обаче отричат слуховете. По думите им тя помага много на свекърва си и дори й предложила да живее при нея в България.

Източник: hotarena.net

 

Facebook коментари
(Visited 38 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook