Lifestyle 

Мъглива сутрин, но ясен и слънчев следобед. Градусите днес скачат до 17

През тази седмица времето през повечето дни ще бъде топло за сезона, но сутрин на много места в низините и котловините ще има мъгли.

Днес ще се появи слаб вятър от югозапад. Минималните температури ще са от минус 1 до плюс 4-5 градуса.

През деня ще бъде ясно със съвсем слаб вятър. Дневните температури ще бъдат от 12 до 17 градуса.

В сряда вятърът ще се ориентира от север-североизток и за кратко ще прониква малко по-студен въздух. Минималните температури ще останат без промяна, а дневните слабо ще се понижат, по-чувствително в източната половина на страната и ще бъдат от 8 до 13 градуса, в югозападните райони – до около 15.

Облачността ще бъде променлива, по-значителна над северните и източни райони, но валежи са малко вероятни, освен слаби преръмявания на отделни места, северно от планините.

В четвъртък и петък над централните и западни райони ще бъде слънчево или с незначителна облачност, а на изток ще има повече облаци. Вятърът там ще бъде слаб, от север-североизток. Дневните температури ще са от около 7-8 на североизток до 15-16 в западните райони.

В събота ще се появи и усили вятър от северозапад, в Дунавската равнина – умерен и временно силен. Дневните температури ще бъдат от 10 до 16-17 градуса на места в Горнотракийската низина.

Облачността ще бъде променлива, на места ще превали краткотраен дъжд, но валежите няма да бъдат съществени.

В неделя ще остане ветровито, а температурите ще се понижат с няколко градуса и ще са от 7 до 12 градуса.

Източник: glasnews.bg

Facebook коментари
(Visited 6 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook