Клюки от света 

Мадона с провокативно ВИДЕО от подготовката за турнето

Мадона може и да е на 60 години, но Материалното момиче доказа, че възрастта е просто цифра, след като направи няколко шпагата във въздуха, по време на репетиция за предстоящото ѝ турне „Madame Х“.

Певицата публикува в официалната си Инстаграм страница видео, на което лежи по гръб на земята с ролки в косата. Докато гледа в телефона си, Мадона разтяга и размахва крака ту настрани, ту нагоре. „Мадам“ се подготвя за деня“, гласи посланието към клипчето.

Феновете ѝ полудяха заради впечатляващите движения на 60-годишната попзвезда, казвайки, че шокирани от нейната гъвкавост. Турнето на „Madame Х“ ще стартира 12 септември в Ню Йорк, доказвайки че все още притежава огъня, с който запали всички класации преди повече от 30 години.

През 1983 г. тя издаде дебютния си албум „Like A Virgin“, който достигна продажби от 3.5 млн. копия за 14 седмици, при това само в САЩ. „Madame X“ ще бъде концертно турне номер 11 за нея, подкрепящо 14-ия ѝ студиен албум.

Стартът му е през месец септември в Ню Йорк, а финалното шоу ще се проведе през месец март 2020 г. в Париж. Тя ще има общо 89 изяви, като нейни спирки ще бъдат Чикаго, Лас Вегас, Лисабон, Лондон и др.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 23 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook