Клюки от България 

Люта македонка! Райна избухна с гневен пост в мрежата!

Фолкпевицата Райна се опита уж със спокоен тон да обясни на своите последователи във Фейсбук, че не се чувства тъжна и самотна на рождения си ден. Но от текста, който красавицата „изля“ в официалния си профил се усеща раздразнение от коментарите за личния й живот и раздялата с ММА боеца Валери Тюлеков.

Райна всеизвестна с македонския си буен нрав, разгневено прикрива с фалшив непукизъм самотата след раздялата си с Валери Тюлеков. Македонското девойче няма късмет с мъжете и трудно намира своята половинка, връзките й се разпадат лесно . Вече на 38 години тя няма желание за семейство и все по често го изтъква сякаш не й е дошло времето. По всичко личи, че феновете и се притесняват за поредния неуспех в личен план и самотата, която я посреща. Певицата обича да пътува по света и семейство и деца не са и в приоритет в близко бъдеще.

Ето какво пише Райна:

„Мили хора, виждам, че голяма част от вас са се подвели от публикациите, които се тиражираха преди около две седмици, по повод рожденият ми ден, според които, видиш ли съм отпразнувала празника си “самичка, тъжна “ и прочие.. Зная от къде са изфабрикувани те, но това е друга тема, която е под достойнството ми да коментирам…“.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 71 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook