Клюки от България 

Люси Дяковска на нож с Йорданка Христова! Певицата още не може да прежали Камелия

Люси вече е категорично отказва да говори за личния си живот не само публично, но и пред приятели и сякаш е затворила сърцето си за любовта. „Не съм влюбена и от много време не съм се влюбвала“, отсича певицата, бързайки да смени темата.

Люси не е имала друга сериозна връзка след Камелия. И до ден днешен близките й не смеят да споменават името на бившата й приятелка, нито пък това на естрадната прима Йорданка Христова, с чиято дъщеря Камелия изневери на Дяковска.

Въпреки жестокия удар Люси проявява истинско благородство и оставя на Камелия двете заведения, без да иска и стотинка. Единствено продават апартамента, който били купили заедно, и си разделят парите. Палавата Камелия обаче не успява сама да менажира заведенията и не след дълго те хлопват кепенци. След като официализира връзката си с Ивана, двете отварят свое кафене в центъра на София. Днес и това заведение е в историята, писа „Галерия“.

Отскоро Камелия е управител на луксозен център за красота. Връзката й с дъщерята на Йорданка Христова все още продължава, макар че през годините двете няколко пъти се събираха и разделяха.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 150 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook