Риалити 

Любовница на Ал Бано влиза в „Гласът на България“ СНИМКИ

Новият девети сезон на „България търси талант“ в ефира на bTV със сигурност ще заинтригува зрителското внимание, поне що се отнася до кастинга. Този път има доста любопитни имена сред кандидатите за победители. Място сред тях намери и българка, за която се твърди, че е била тайна любовница на един от най-великите италиански певци – Ал Бано.

Твърди се, че двамата са започнали връзката си още по времето, когато италианската звезда и бил в брак с тв водещата Лоредана Лечизо, от която има две деца.

Самоличността на българката засега се пази в пълна тайна от публичното пространство, поне докато тя не се появи на сцената на шоуто, пише Woman.bg.

В момента италианецът обитава винарната си в родната Пулия, където посреща гости от цял свят. Прекрасното кътче е разположено сред лозята на певеца и разполага с луксозна хотелска част. Вината му обаче, не се радват на радушен прием и често могат да бъдат видени намалени по магазините. А тамошните медии все така обичат да го събират с някогашната му половинка и в живота, и на сцената – Ромина Пауър, с която продължават да пеят заедно. Двамата дори ще имат концерт в София на 8 ноември, който многократно бе отлаган.

https://www.facebook.com/tenutealbanoofficial/posts/2065610703622279

 

„След отлагането заради КОВИД пандемията сега… Ромина Пауър се нарани в случаен инцидент, налагащ операция на крака и няколко месеца не може да пътува (прилагаме документ от нейния ортопед в Рим). Това притесни не само нас, но и мениджмънта им, и самите артисти.

Ал Бано дори беше готов да предложи свой солов концерт, само за да не разочарова отново чакащите фенове, но разумното решение беше да запазим оригиналния формат на шоуто и чара на двамата като уникален дует, преминал през шеметен възход и тежка лична драма. Така избрахме първата предложена ни възможна дата, 8 ноември 2022 г., защото – въпреки всички спънки от съдбата – този концерт ЩЕ СЕ СЪСТОИ“, заканиха се организаторите.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 36 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook