Клюки от България 

Любовникът на Мария ѝ купи рокля за 20 бона

Богатият любовник на Мария прави всичко по силите си, за да осигури високия й стандарт на живот – пише в. „Уикенд“. От години е известно, че певицата живее доста нашироко, а когато става въпрос за нов клип, фолкдивата действа с още по-голям размах. И това заралийката го доказа още веднъж тези дни – отбелязва изданието.

Мария се похвали с кадър от терасата на апартамента си в скъпарския хотел „Ермитаж“ в Монте Карло и рокля от колекцията на италианската модна къща „Ермано Шервино“. Само за тоалета от новата колекция на марката изпълнителката е пръснала близо 20 000 лева, а както може да се предполага, това не е единствената визия в предстоящия й нов клип „Престъпно твоя“. Роклята с флорални мотиви, с която тя се кипри, е ключово предложение за летния сезон на марката, а цената й е точно 9700 евро.

Редно е да се допълни още, че в хотел „Ермитаж“ Мария плаща не само за своя комфорт – тя е отседнала в него с целия си антураж заедно с гримьор и стилист. Най-евтината стая в хотела през този сезон е 870 евро на нощ – сочи справка на изданието.

Мария не изневерява на стила си и във всяка свободна минута споделя снимки от луксозната работна обстановка – коментира седмичникът с най-голям тираж у нас.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 125 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook