Клюки от България 

Любо Нейков изпадна в депресия, обиждат го заради… СНИМКИ

Въпреки очакванията, че ще направи фурор, новото шоу на Любо Нейков – „Дъ Шоуто“, излъчвано в ефира на bTV, всъщност предизвика обратен ефект.

Реакциите след премиерата му, особено в социалните мрежи, докараха тежка депресия на продуцента и актьор Любо Нейков, за когото това е повече от неочаквано.

Рейтингът на продукцията му удари дъното, но по-големия проблем за Нейков били нестихващите критики на тв аудиторията, както и на голяма част от колегите му в актьорската гилдия, които още след първото издание го заляха с обиди.

„Нейков. „Рибата се вмирисва откъм главата. Телевизионните предавания се вмирисват откъм продуцента“, написа тв водещият Къци Вапцаров в профила си в социалните мрежи.

„И „Дъ Шоуто“ има своя ТЪПаргет, който се кефи на подобно нещо“, допълни и Иво Танев, който редовно следи новостите в тв ефира, и ги коментира атрактивно.

Как ще се развият събитията и докога депресията ще държи в плен Любо Нейков, предстои да разберем. А иначе неговия последен успешен проект, бе сериала „Столичани в повече“.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 26 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook