Клюки от България 

Луна влиза в „Капките“: Вижте какво се закани! (още подробности)

След серии от изцепки във „Вип Брадър“, фолк ветерана Луна ще доказва себе си и като добър имитатор. Официално бе потвърдено участието й в новия сезон на „Като две капки вода“.

Освен нея зрителите ще гледат и Маги Джанаварова – следващото име, което обявиха от шоуто. По рано бяха обявени като участници Дара и Фики Стораро.

“Обичам хората! До сега изявите ми във формати, категорично бяха по сценарий, какъвто са очаквали от мен, но сега влизам в най-гледаното предаване в национален ефир, да забавлявам и да се раздам за зрителите.

Да изляза отново от зоната си на комфорт и да радвам публиката, в това се изразява развитието на всеки един артист! Нямам ограничения! Всичко е възможно за Луна Президент! Аз съм това, което сте Вие! Вие сте това, което съм Аз!”, заяви Луна по повод новото си амплоа.

Колежката й от поп музиката Джанаварова пък написа в социалната мрежа: „Приключенията за мен след „Маскираният певец“ продължават! Нямам търпение и много се вълнувам за участието си в „Като две капки вода“. Нека приключението започне на 24 февруари“, споделя с очакване Маги Джанаварова.

Която изпълнява хитовете „Трябва да знам“, „Сама“, „Just The Two Of Us”. След емоцията, която й поднесе маската на Пчелата, певицата е готова за предизвикателствата на уникалното шоу за преобразявания.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари
(Visited 50 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook