Клюки от България 

Луна пак взриви Къщата и вдигна напрежението в „Биг брадър“, Фънки и Динко…

Тази вечер в „Биг Брадър Most Wanted“ ще видим новата седмична мисия на Съквартирантите. Те ще се превърнат в супергерои, които са загубили своите суперсили. Луна ще предприеме нова тактика срещу Динко и Фънки, а действията ѝ за пореден път ще повишат напрежението в Къщата.

Новата седмична мисия в „Биг Брадър Most Wanted“ ще превърне най-търсените звезди в супергерои, които са изгубили своите суперсили. Всеки от тях ще трябва да се изправи пред индивидуално предизвикателство, за да си ги върне, а личните задачи ще предизвикат полюсни реакции у Съквартирантите. Ще успеят ли да се мобилизират и да изпълнят мисията си по регламент или отново някой ще откаже да се подложи на изпитанието, предстои да разберем.

Отношенията между Луна и мъжете в Къщата преминаха през различни състояния. Колоритната певица успя да се скара с почти всички, но и да се сприятели с някои от тях и дори да пофлиртува. Днес ще видим как Луна предприема нова тактика – да се разхожда по нервите на Съквартирантите, а нейни главни мишени отново ще са Динко и Фънки. По време на живото предаване на „Биг Брадър Most Wanted“ снощи Къщата напусна Кирил. Варненският борсов агент не скри разочарованието си, че се разделя с играта първи.

Източник: Блитз

Facebook коментари
(Visited 72 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook