Lifestyle 

Луна: Не съм канила за вице някой си Иво Димчев и Митьо Пищова

„Не съм канила за вице Иво Димчев и Пищова. Правят си пиар на мой гръб, но не им се сърдя. Има някакъв певец Иво, не му помня фамилията, който втора седмица обяснява в медиите, че е отказал да ми е вице. Не е вярно, дори не съм го канила“, това заяви пред „Телеграф“ изпълнителката.

Разбира се, думите й визират скандалният артист Иво Димчев, който заяви наскоро, че приятелите му Азис и Мария Силвестър са го посъветвали да не приема поканата й.

„Същото важи и за Митьо Пищова. Само си правят пиар на мой гръб, но не им се сърдя“, добави още певицата. Kакто е известно, Луна се е регистрирала под № 1 и очаква жребия да й отреди същия номер в бюлетината. Изпълнителката даже вече е в предизборна кампания и подготвя серия от концерти из страната, освен това е агитирала колегите си от поп фолка да призовават почитателите си да гласуват за нея на своите участия.

Някои изпълнители като Сашо Роман, Константин, Кали и Таня Боева обаче, са коментирали кандидатурата й като несериозна и затова нямало да я подкрепят.

„А трябва да я приемат сериозно и ако те се бяха кандидатирали, аз бих ги подкрепила, защото сме една гилдия и трябва да сме обединени. Таня ми е приятелка и трябва да й звънна да видя дали наистина го е казала, защото не ми се вярва – и на мен изрязват думите, за да им променят смисъла“, каза още изпълнителката на хита „Луна – президент“.

Любопитен е и коментара на блондинката по повод голите й снимки от плажа, които наскоро обиколиха мрежата: „Не съм аз, но е готина мацката. Нямам нищо против, тъй като смятам, че президентът трябва да разголва душата си и отвън, и отвътре. Както смятам, че на президента не му е нужна заплата от 5000 лева. Минималната от 650 лв. е достатъчна.“

Източник: hotnews.bg

Facebook коментари
(Visited 31 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook