Lifestyle 

Лошите новини за времето се сбъдват!

В сряда преваляванията започват да спират, най-късно в южните райони. Сутрешните температури ще бъдат между 1 и 5 градуса, в София около 1 градус. През деня ще духа до умерен вятър от запад-югозапад, който в следобедните часове ще се ориентира от северозапад и ще започне да нахлува по-студен въздух.

Припомняме, че климатологът проф. Георги Рачев още вчера предупреди, че смъртоносната буря Киара идва в сряда у нас, но има една по-силна от нея.

През деня температурите ще се понижат и ще бъдат между 7 и 13 градуса, за София около 6 градуса, по Черноморието около 11-12 градуса, в Централна България и крайните югозападни райони до 13 градуса.

В четвъртък в западните райони и Северна България се очакват превалявания от дъжд и сняг, а по Черноморието от дъжд. През деня температурите ще бъдат между 7 и 12 градуса.

В петък също се очакват валежи, в събота и неделя ще има разкъсана облачност, а от понеделник дневните температури ще започнат да се повишават, като се очаква на места да прехвърлят 15 градуса.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 30 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook