Клюки от България 

Лора Крумова отново удари 100 кила (Водещата пълнее от стрес, че остава без работа)

Лора Крумова отново е драстично напълняла. Журналистката бе уловена да отива към сградата на бТВ в един от последните си работни дни, преди отново да остане на улицата.

Припомняме, че Крумова успя да се уреди като зам. главен редактор на шоуто на Николаос Цитиридис, което обаче отпадна от ефира заради покъртително нисък рейтинг. Тъкмо със завръщането си в бТВ бившата водеща се бе мобилизирала и беше започнала редовно да посещава фитнес залата. Тренировките бяха започнали да дават резултат, но проблемите в професията убили ентусиазма й и тя зарязала вдигането на гири.

Килограмите, които била стопила, се върнали незабавно, при това двойно и ударила стотака на кантара. Дори тъмните дрехи, с които тв звездата се носи от години, не са способни да скрият пищните й форми. Заради наедряването тя била принудена непрекъснато да отговаря на неудобни въпроси на близки и познати, в това число и дали не е бременна, тъй като коремчето й си личало под всеки тоалет. Всъщност журналистката съвсем се окръгли след раждането на второто си дете, през 2018 година, когато беше на 39.

И двете й деца са от половинката й Сотир, който е ски и сърф инструктор. През лятото двамата отново демонстрираха любовта си публично на плажа на къмпинг Градина, където отмарят на каравана всяка година. Двойката има и по-голям син Явор, пише Ретро.

 

Facebook коментари
(Visited 494 times, 4 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook