Клюки от България 

Лора Караджова изгони мъжа си

Лоша година изпраща щерката на Данчо Караджов – Лора. Кариерата й след раждането на дъщеря й Алиса е в пълен застой, а за капак и в личния й живот е пълен хаос. Певицата се е разделила с бащата на невръстното хлапе Валентин Славов още преди няколко месеца, но се опитвала да запази края на връзката им в тайна.

Двамата живееха на семейни начала в продължение на 3 години, но варненецът така и не предложи брак на чепатата Лора. Певицата и 4 години по-младият Валентин се запознали покрай общата им страст – екстремните спортове. И двамата карали ски и сноуборд. Връзката им обаче буксувала от доста време и накрая те решили да сложат край на агонията.

Инициатор за раздялата им бил фронменът на група „Сигнал”. 65-годишният рокаджия бил категоричен, че вместо да правят ежедневни панаири, е най-добре Валентин да си обира крушите от дома на дъщеря му. Разправиите, според музиканта, нямало да се отразят добре на 3-годишното хлапе и всеки трябвало да поеме по своя път.

Алиса останала да живее с майка си, а за грижите по нея помагали Данчо и жена му Марияна. Валентин пък можел да се вижда с детето винаги, когато пожелае, пише „Уикенд“.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 643 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook