Клюки от света 

Лиса Кудроу с нови разкрития за „Приятели“ (+ По колко ще вземат актьорите за специалния епизод?)

Лиса Кудроу, която изигра Фийби Буфе в сериала „Приятели“, заяви, че застава плътно зад ситкома, който продължава да трупа фенска база. В последните няколко години обаче се появиха и хора, които започнаха да критикуват поредицата заради липсата на чернокожи актьори и сексистките шеги.

Преди време Дейвид Шуимър, който влезе в ролята на Рос Гелър, също защити сериала, казвайки, че той е бил шедьовър за времето си. Сега е ред и на Лиса Кудроу да изрази своето мнение по темата. В интервю за „The Times“ тя казва, че ако шоуто се снимаше сега, то ще е много по-различно. „Със сигурност актьорският състав нямаше да е изцяло от бели“.

56-годишната актриса обаче заяви, че „Приятели“ трябва да бъде разглеждан като капсула на времето, а не като проект, пълен с грешки. Тя добавя, че въпреки критиките, сериалът е направил доста неща, които за времето си са били от огромно значение. Ситкомът продължава от 1994-та година до 2004-та година и успява да привлече милиони зрители по целия свят.

„Идеята на шоуто беше доста прогресивна. Имахме мъж, който беше зарязан от съпругата си заради друга жена. След това имахме гей сватба и отглеждане на дете от две жени. Имахме и сурогатна майка. По онова време това беше нещо ново“, казва Лиса пред „The Times“.

Тя добавя, че не съжалява за ролята си на Фийби и описва „Приятели“ като шоу, което свързва хората. „Не мога да си представя реалност, в която „Приятели“ не е добър сериал“. Кудроу признава, че в момента младото поколение изпитва носталгия по човешките взаимоотношения. „Не говоря само по време на пандемията, но и преди това“. Тя се шегува, че по време на социалната изолация, героинята й Фийби ще прекара времето си в създаване на изкуство и че заедно със съпруга й Майк (Пол Ръд) вече ще имат деца.

Специален епизод

Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Дейвид Шуимър, Дженифър Анистън, Матю Пери и Кортни Кокс трябва да се съберат отново на екран за един специален епизод. Снимките на проекта бяха отложени заради пандемията от коронавирус и засега все още не се знае кога ще започнат. Едно обаче е сигурно – мястото ще е оригиналната площадка, където всичките 236 серии на „Приятели“ са заснети.

Според „The Hollywood Reporter“, актьорите ще получат между 2, 5 и 3 млн. долара, предават от tialoto.bg.

Facebook коментари
(Visited 12 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook