Клюки от България 

Лиляна Павлова се втали до неузнаваемост

Бившата евроминистърка Лили Павлова отслабнала с драстичните 10 килограма, забелязаха репортери в парламента.

Отличничката в кабинет №3 на Бойко Борисов дори генерално сменила гардероба си, тъй като повечето дрехи вече не са ѝ по мярка и са твърде широки за нея. Нейни по-близки колеги обаче разказаха, че Павлова отслабнала по неволя, а не заради каприз.

Острието на ГЕРБ изгубила апетит покрай инцидента с крака си. През декември Лили счупи крак и се принуди да ходи на работа с патерици. Болките в глезена обаче били толкова силни, че Павлова нямала желание да се храни и го карала повече на чайове и вода. Понеже нямала и особено добро настроение покрай здравословния проблем, спряла да похапва и шоколад, който иначе винаги ѝ връщал усмивката.Освен всичко ВИП-герберката преценила, че трябва олекне с някой и друг килограм, за да не натоварва прекомерно болния крайник. Сега кракът вече е добре, а ефектът от отслабването – видим, шушукат репортерите в НС.

Герберите пък се шегуват, че ако наистина оглави листата на партията за евроизборите, тъкмо ще е в по-елегантна форма за Брюксел. Павлова се появи с патерици в парламента през декември, като сама обясни, че счупила крак. В момента депутатката ходи на рехабилитация, за да се възстанови напълн, пише „Уикенд“.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 2 056 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook