Клюки от България 

Лили обзавежда новия апартамент с мебели от Лондон и Белгия! Не искала ретро стил, а само модерни неща

Примата на естрадата си била поръчала неща от Лондон и Белгия, които да допълнят интериора на жилището й в Подуяне. Мебелите ще пристигнат по пощата, като за целта певицата използвала специализирана фирма, която й гарантирала, че ще се грижи много добре за нещата и те няма да са с никакви щети.

Оказало се, че цените били не много по-скъпи от подобни у нас за луксозна мебелировка. Лили искала да изпревари Брекзит и евентуално излизане на Великобритания от безмитната търговия с Европеййски съюз. Затова решила първо от Лондон да си купи холна гарнитура. Справка в нета сочи, че подобни неща вървят от 1299 евро нагоре, писа „Телеграф“.

От години Лили е фен на бутик в Брюксел, както и към още няколко в Белгия. Затова тя няма да пропусне и сега да си купи неща от там. Знайно е, че в един от бутиците на Брюксел тя е почетна клиентка. Оттам си купува предимно дрехи, но също и покривки за мебели, както и украса за стените.

Тя разчита на съвременни модни дизайнери от белгийската столица. За разлика от апартамента си на „Оборище“, който е във винтидж стил, този път Лили искала съвсем съвременно обзавеждане за пуденското си жилище.

Иванова е известна перфекционистка и държи и на най-малкия детайл. Тя си е наела интериорен консултант, но решенията в крайна сметка си взима сама, както и във всичко останало за кариерата и живота.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 136 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook