Риалити 

Лили Иванова си купи чанта с косми от дива коза за 3 бона

Лили Иванова не пести пари, когато стане дума за мода. Преди дни естрадната динозавърка се е сдобила с уникална дизайнерска чанта с косми от дива коза, научи „Уикенд”. Лили с лека ръка платила сумата от 3 бона за модното бижу и от няколко дни гордо го разхожда из София.

Изпълнителката на „Детелини” е известна освен с музикалното си творчество, и със страстта си към скъпи дрехи и обувки на прочути марки. Тя стриктно къта луксозните си вещи и грижливо ги пази в дома си.

Дори и след като остареят, не ги подарява или раздава, защото смята, че във вещите се съхранява и част от енергията на собственика и не иска някой да й направи магия с нейна дреха или аксесоар.

Звездата е известна с манията й да поддържа имиджа си на безупречно облечена и красива жена. Това удоволствие обаче й излиза доста скъпо, защото всеки месец дава поне по 15 000 лева за шопинг.

Лили купува дрехите си само от няколко определени бутика в столицата, където благодарните собственици я уреждат с атрактивни отстъпки, а тя на драго сърце ги използва.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 1 289 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook