Клюки от България 

Лили Иванова крие любовна драма (Певицата в центъра на любовен триъгълник)

Голяма любовна драма крие в живота си Лили Иванова. Естрадната прима неведнъж е казвала, че един е бил мъжът на живота й, независимо, че има няколко брака зад гърба си.

Единственият й мъж обаче си остава Иван Пеев, който именно я превръща в истинска певица.

„Не ми бройте мъжете, обичала съм само веднъж,”казва по този повод примата. Случката е отпреди години, когато за сърцето й се борят Здравко Радоев и покойният вече Иван Пеев.

Именно Здравко запознава в Белград Лили с Иван Пеев, който е негов приятел, колега и партньор на бридж. Откъде да знае, че малката ще се влюби в него от пръв поглед и още същата вечер ще отиде в стаята му в хотела? Здравко изведнъж започва да ревнува и да й пише бележки: „Бебчо, обичам те!“. Да, но Лили вече е направила своя избор.

В София тримата правят последен опит да се изяснят и Иванова да обяви своя фаворит. Лили отдавна го е направила, но това не пречи на двамата мъже почти да се сбият.

Певицата обаче успокоява страстите, а скоро след това следва и сватбата. „Никога не съжалих за този избор. Оженихме се, макар да му бях казала, че не мога да имам деца. Нямах булчинска рокля, бях в кожен костюм. След подписването нямаше и почерпка. Само бонбони. Това за мен е единственият важен брак. Другите са били само защото съм Лили Иванова“, казва още примата.

Тя обаче не за първи път се омъжва. И въпреки горчивия си опит, рискува с още два брака, преди да спре да вярва във вечната любов.
„Защото аз имах горчив опит от първия си брак. С доктора – Георги Павлов, едва съществувах. В началото живеехме при родителите му в Перник и всеки ден пътувах с влака до София“, спомня си Иванова в своята стихосбирка.

През това време претърпява и извънматочна бременност, която води до тежка операция и неспособност да роди деца след това.

„Зима, дъжд, сняг, кал, а аз с моя ръст от 1,56 и 46 килограма обувах галоши и отивах с две кофи на 30 метра от къщата, за да ги напълня с вода от чешмата и да пера на ръка, защото пералня нямаше. В това време свекървата все дуднеше, че еди-коя си в махалата била висшистка, че друга била родила, че всички са се хванали на работа, а не гонят вятъра. Така издържах повече от две години, докато един ден не казах: „Дотук“! Никога в живота си не съм се оплаквала, а и не обичам да го правя. Съветът ми към хората е – не се оплаквайте, опитайте да промените положението, другото е безсмислено“, казва още изпълнителката.

Малко по-късно в живота й се появяват и други мъже, сред които и Янчо Таков. „Имаше сигнали, които не разчетох. Сватбата ни започна с лоша поличба. Людмила Живкова, която ни беше кума, забрави букета. Искаше да се върнем, макар да не сметнах, че е толкова важно. Когато се отправих към стълбите, усещах, че не искам да стигна до края, но вече беше късно. После си спомних думите на Ванга: „Аз ти казах да не се жениш повече. Не ме послуша, ке си трошиш главата”, спомня си примата.

Следват връзки с Асен Гаргов, Чочо Владовски, Личо Стоунса и други. Но Ванко Пеев остава голямата й любов. Неслучайно на погребението му преди две години Лили изпраща огромен букет цветя. „За любовта ми”, гласи надписът им.

Източник: hotarena.net

 

Facebook коментари
(Visited 1 048 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook