Горещо 

Лепа Брена весели най-бедната община в Европа – Видин, срещу 40 бона

Най-дългогодишният гост-изпълнител на тазгодишния панаир в град Видин е Лепа Брена.Сръбската фолклегенда ще взриви сцената в сряда вечер. За да изпее хита си „Чик погоди“, Лепа ще гушне 40 хиляди лева.

Според сръбското издание „Курир“ именно толкова е хонорарът на 58-годишната блондинка. Фахрета Яхич-Живойнович, както е истинското име на певицата, само за това лято е направила 12 концерта. За всеки от тях е прибрала по 20 хил. евро хонорар, а сръбските медии смятат, че салдото по сметката й е нараснало с близо четвърт милион евро само през последните няколко месеца, писа „България Днес“.

Във Видин очакванията са в деня на избухването на турбофолк легендата пред сцената да се заковат над 10 000 души.

Икономически бедстващият град влага хиляди в едноседмичната забава. Редица хитови чалга изпълнители ще се изредят пред публиката, като за целта община Видин отделя колосални суми. Най-сериозната от тях е тази на Лепа, но сметката нараства с участието на Преслава, което струва на общинския бюджет близо 9 хил. лева.

Бобан Здравкович и Саша Матич също ще заработят сериозни суми. Финалният концерт е отреден на Камелия. Рок легендите от „Диана експрес“ също ще имат участие, а тийнейджърите ще могат да се разкършат на актуалните Павел и Венци Венц.

Източник: hotarena.bg

Facebook коментари
(Visited 40 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook