Клюки от България 

Легендарната говорителка Анахид Тачева едва не колабира, когато…

Анахид Тачева едва не колабирала при новината, че дъщеря ѝ Теодора отново е посегнала наживота си. Бившата тв говорителка пак събрала границите на кръвното и подплашила другата си щерка Анахид, при която изкарва всяка зима в Америка.

Наложило се Тачева да мине през серия прегледи и да приема хапчета, които да държат сърцето ѝ в безопасност и да предотвратят по-сериозни последствия. Освен това тя имала рядко заболяване на кръвта, което носело допълнителни усложнения.

И досега бившата жена на Коста Цонев не намирала успокоение, тъй като не можела да се прибере до България по-рано от лятото, когато задължително си идва покрай годишнината от смъртта на сина си Митко.

Макар да се чула с Теодора и да знаела, че всичко с нея вече е наред, тя продължавала да бъде на тръни и се ужасявала от мисълта, че може да се случи нещо лошо с още едно от децата ѝ. Всъщност Теодора, която за пръв път пробва да отнеме живота си през 2017 г., опитала същата схема с лекарства.

И този път била намерена полужива от сина си Дейвид, който повикал спешен медицински екип в дома им. Натравянето сега било по-леко и щерката на Коста Цонев била изписана бързо от ВМА, където се погрижили за нея, но щяла да остане под лекарски контрол. Близки до фамилията коментират, че причината отново се кореняла в любовно разочарование, заради каквото Теодора си посегна и първия път.

„Всичко изглеждаше да е наред. Вече има работа. Жената на Митко, лека му пръст, я уреди. Апартамент успя да си купи, синът ѝ е при нея, а дъщеря ѝ Мария – при баща си в Америка. Освен заради мъж няма за какво друго да е“, споделят нейни познати. Че Теодора Цонева е с лабилна психика, се знае от много години. Навремето брат ѝ я вкарал в психиатрично заведение, защото проявявала агресивност пред леля си.

„Като ме закараха на 4-ти километър, бях бременна. Но понеже бях някъде във втория месец и не ми личеше, никой не ми вярваше. Когато разбраха истината, ме пуснаха. Баща ми ме изведе. Обадих му се преди това по телефона и му казах: „Ела да ме измъкнеш! Не знам защо съм тук!“. Там беше страшно, имаше особено тежки случаи”, споделяла е за някогашния си престой в психиатрията Теодора.

Източник: retro.bg

Facebook коментари
(Visited 102 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook