Риалити 

Лъсна голата истина: Участничка в „Ергенът“ призна, че се съблича за пари

Дениз Хайрула призна, че заработва в сайт за възрастни. Плеймейтката, която остана на второ място в „Ергенът“, не се притесни да обяви в публичния ефир, че си изкарва прехраната в популярен сайт за еротични снимки и видеа, в които потребителите плащат месечен абонамент, за да гледат нещата, които палавниците предлагат, пише kliuki.net.

Обяви, че трябва да се изхранва все някак, още повече след като кариерата й на инфлуенсър беше прекъсната с хакването и закриването на профила й в социалните мрежи. Откъдето си докарваше доходи с реклама на какви ли не продукти.

Дениз нямаше как да избегне и въпроса за Александра, която всички участнички в шоуто тормозеха. Според бившата на Христо Сираков психоложката сама си е виновна за това им отношение. „Тя играеше през цялото време, и отказването на розата беше част от стратегията й, да се направи на жертва, за да накара хората да я харесват още повече. И успя“, коментира бившата на Христо Сираков. Тя все пак призна, че със сигурност Алекс щеше да е победителката, ако не беше напуснала сама предаването.

Източник: marica.bg

 

Facebook коментари
(Visited 111 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook