Клюки от България 

Ламбо изгонил щерката на Фатик с думите: За нищо не ставаш! СНИМКИ

Александра Тюркмен, голямата дъщеря на покойния митичен крими бос Филип Найденов-Фатик, е била изгонена от своя преподавател в НАТФИЗ – легендата Стефан Данаилов, а случката е от 2012-та година. Това разкри самата тя наскоро в „Черешката на тортата“.

По време на изпитa в края на първи курс Ламбо се обърнал към нея пред целия клас с думите: „Ти си хубава, но освен за конкурс за красота, за нищо друго не ставаш. Аз няма да те изгоня от класа си, но ако ти решиш, сега е моментът да си тръгнеш“. „Направо ми разказа играта. Горд човек съм, сълзите ми напираха в очите, но успях да се стегна“, не може да забрави случката Александра Тюркмен.

Вместо да се депресира и да се оттегли от НАТФИЗ обаче, тя се амбицира да остане в Театралната академия, за да докаже на Стефан Данаилов и колегите си, че не е разглезената богата наследница и може да се справи с етюдите. Така във втори курс започва да репетира здраво и на изпита Ламбо й признава, че наистина се е изненадал, че тя може да играе, и то добре. След това обаче, Александра отива на екскурзия в Ню Йорк, влюбва се в града и остава да живее отвъд океана две години, заради което и напуска НАТФИЗ.

Признанието на щерката на Фатик успя да впечатли всички в „Черешката“, но повече ги разтърси другото – че един ден, ако има син, ще го кръсти на татко си. Но детето ще носи българското му име Филип, а не сирийското – Фатик, защото то се свързва с тежка енергия и повечето хора, които са се казвали така, са имали нелека съдба. Самата Александра е кръстена на баба си Хидает и името й означава „по правилния път“.

Красавицата призна още, че преживява убийството на баща си изключително тежко, защото тогава е била само на 12 години. Той беше застрелян на 19 август 2003 г. на кръстовището между столичните булеварди „България“ и „Гоце Делчев“. „Вече са минали 18 години от смъртта му. Повече от половината ми живот, времето наистина лекува, но навремето беше голяма травма за мен. Успях да се излекувам чак преди три години. Дотогава само плачех, само за това говорех и един ден моя приятелка ми каза, че измъчвам не само себе си, но и неговата душа и е време да я пусна на свобода. И някак си това ме отпуши и вече по-леко минавам през загубата на баща си. Беше много ларж, много възпитан и смел, интересен човек. Винаги като се прибираше вкъщи свиркаше с уста и така знаехме, че си е дошъл“, признава още тя.

В нейните очи баща й е най-великият мъж на планетата. Тя никога няма да забрави последната среща с татко си. Денят бил съвсем обикновен и по нищо не предвещавал, че ще се случи чай-лошото. Със семейството си той ловил риба и жаби на язовир Батак, където имали къща, карали джет, а по-късно отишли на ресторант.

Александра не се разделя със снимката на митичния бос и я носи навсякъде със себе си, защото тя постоянно е на път между Ню Йорк и София. В Америка се занимава с мода и работи с дизайнерката Ан Боуен. В Америка тя се е запознала с холивудски звезди като Леонардо ди Каприо, Сара Джесика Паркър и Джони Деп. Опитва се веднъж на два месеца да идва в България, за да се вижда с майка си и със сестра си Адриана. Както и с гаджето си Мони Георгиев, който е виден столичен ерген. Говори се, че именно той е голямата любов на дъщерята на Фатик, която не се отказва от нея дори по време на дългата им раздяла, докато е в Америка, пише „Галерия“.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 26 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook