Клюки от България 

Лъчо от „СкандаУ“ вилнее на сцената с бастун, Алисия му приглася

Лъчо от рап групата „СкандаУ“ вилня с бастун по време на първия им самостоятелен концерт в зала „Арена Армеец“ миналата вечер.

Рапърът счупи крак преди месец, но не успя да се възстанови напълно за концерта. Въпреки неприятната ситуация, болките в крака на Лъчо не успяха да го спрат да куфее и скача с екзалтираната публика.

Над 10 000 се стекоха в столицата, за да аплодират Лъчо и Тото, които само за година се превърнаха в любимци на рап сцената. Двамата са заедно на сцената от 2010г. и не веднъж са споделяли, че са работили какво ли не, за да се издържат, и никога не са вярвали, че един ден ще имат този огромен успех.

Именно по тази причина и концертът се оказа доста емоционален за тях и9 накрая дори заплакаха. Освен подкрепата от майките си изпълнителите бяха окуражавани и от приятелките си – Ралица и Кристин.

На сцената излезе и верният приятел на „СкандаУ“ – Атанас Колев. Интерес предизвика и фактът, че фолкгилдията също намери мястото си сред гост изпълнителите. Алисия и Борис Солтарийски изпяха с Лъчо и Тото общите си парчета, пише „Телеграф“.

Източник: hotarena.bg

Facebook коментари
(Visited 29 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook