Клюки от България 

Куцата Роси изхвърли Радилена от „Фермата“

С категорична победа в четири последователни битки и резултат от 10:0 емигрантката Роси победи опонентката си Радилена в поредния женски дуел, който се проведе на арената на „Фермата“. Въпреки че имаше възможността да реди точките, сервитьорката от село Кула не успя да надвие нахъсаната майка на две деца и напусна състезанието.

Роси беше избрана от фермерката на седмицата Ваня Стамболова за първи дуелист, като желанието на атлетката беше по този начин да изкара от играта един от най-големите си конкуренти за крайната победа.

Тя се възползва от факта, че емигрантката в Лондон все още не е напълно възстановена от контузията, която претърпя преди две седмици и си навехна лошо крака. Роси обаче не беше готова да се предаде без бой и даде всичко от себе си на арената.

Нейната мотивация и съсредоточеност й помогнаха да се добере за втори път до победата и да се завърне триумфално във „Фермата“. Късмет й носеше и тениската на Данчо Йовчев, с която беше облечена, след като най-близката й приятелка Лилия й я даде за късмет.

Дуелът на двете дами създаде и уникален прецедент – резултатът в четвъртата битка между тях – камбани и камъни, приключи с разлика от 1 стотна. Това принуди водещите Иван и Андрей да обявят, че победител няма, а такъв ще се излъчи след провеждането на дузпи.

Там вече нямаше никакво съмнение кой е по-добър, тъй като в чупенето на трите висящи камбани Роси успя да приключи с минута по-бързо от опонентката си. Елиминирането на Радилена натъжи всички фермери.

Най-драматично обаче го прие Ваня Стамболова, която се почувства виновна, че е причината сервитьорката да отиде на дуел, избирайки Роси за първи дуелист.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 54 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook