Клюки от България 

Кулагин скандално: Карбовски искаше да ми д*ха, но аз… СНИМКА

Сексскандалът между дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз и журналиста Мартин Карбовски започва да излиза извън всякакви морални стойности. Скандалната Мегз първа скочи срещу тв водещият, че многократно е била подлагана на сексуални оферти и накрая дори получила ултиматум, че за да работят заедно, трябва да си легне с Карбовски.

И докато журналистът се опитва да плаши със съд всеки, който дръзне да говори или пише по тази гореща тема, опарените никнат като гъби след дъжд. И освен красивите плеймейтки, които Мегз посочва в лицето на Николета Лозанова и Михаела Тодорова, изглежда Карбовкси има афинитет и към изнежени мъже и травестити.

Тези дни най-известният травестит у нас Елза Парини призна за намеците на Мартин Карбовски към него, когато му е гостувал в предаването. А сега и гримьорът Валентин Кулагин излезе наяве и хвърли поредна бомба, която потвърждава всички тези до момента.

„И на мен си направи устата след Биг Брадър.. Искаше да ми духа, но аз му отказах.. Той не прави ли социални предавания за малцинства и проститутки? Моето най-сърдечно съчувствие, ако се е възползвал от вас. Миличките..“, пише Кулагин под един от постовете на Каканашева в социалната мрежа.

Не знаем дали този път Кулагин говори сериозно или използва своя остър език и остроумие, за да внесе допълнителен съспенс на най-мащабния светски сландал за тази година. Не е тайна и той не е крил, че е имал доста пиперливи оферти от популярни личности и политици, които е отхвърлял с достойнство.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 38 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook