Клюки от България 

Кулагин шашна мрежата с тези СНИМКИ

Скандалният гримьор Валентин Кулагин не пропусна да се включи в масовата игра във фейсбук – да покажем снимки от детството си. Но фотосите, които той пусна в профила си, зашеметиха последователите му.

На кадрите Кулагин е съвсем малък и изключително сладко дете, както отбелязаха и много от почитателите му във виртуалното пространство.

За първи път на една от снимките в кадър се вижда и неговата майка Антония, за която топ гримьорът до момента не е разказвал много, въпреки че по време на участието си във „ВИП Брадър“ някои от съквартирантите му се опитаха да го уязвят именно по темата за първите години и родителите му.

„Веѕt mоm еvеr“, написа Кулагин за майка си в мрежата, а в последващо стори показа и един скорошен разговор с нея, в който тя му пише „Kpacaвeцa нa мaмa. Koлĸo ли дeцa имaxa тaĸивa дpexи ĸaтo тeб – мнoгo мaлĸo“.

„И ceгa e тaĸa… Πaĸ cъм нoмep 1“, oтгoвapя cинът. А разговорът продължава така: „Koй тe cъздaдe тaĸъв ĸpacaвeц – aз“, казва майката на Валентин, който бързо й отгoвapя c типичното си чyвcтвo зa xyмop: „Axaxa. He бъди eгoцeнтpичĸa. Aз cъм нaй-ĸpacивия в цялaтa фaмилия“.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 34 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook