Клюки от България 

Кристина Димитрова: Всевишният ме спаси от катастрофа

„Всевишният ме спаси от катастрофа. Случи се преди години, тръгвайки си от морето сама с колата в най-голямата жега, се случи да заспя. Бях хапнала повечко и по пътя от силното слънце и умората съм се унесла. Карах в двулентов път и в един момент някакъв шум ме стресна, оказа се, че за щастие самият ми волан се е завъртял вдясно и колата е излязла встрани от пътя – на грапавото. Срещу мен идваха страшно много коли и ако воланът се беше извъртял вляво, нямаше да се събудя на гладкия път – щях да се ударя челно и нямаше да ме има сега. Вече съм изключително внимателна и бих препоръчала на всеки, който тръгва на път, и дори леко да му се приспи, по-добре да спре, да си отпочине или да поспи 15 минути и после да продължи“.

Думите са на секссимвола на българската естрада Кристина Димитрова. Красивата изпълнителка само след дни става на 61 години. Кошмарът, който е преживяла, още я държи и до ден днешен.

„Случва ми се да се будя нощем и това не може да ми се изтрие от паметта, може би с право, за да не го забравя. След тази случка благодарих на Господ, който ме спаси, защото може би щях да застраша и друг живот и щеше да бъде наистина страшно. Добър шофьор съм и никога не съм очаквала, че може да ми се случи такова нещо“, смята Криси.

Певицата, която има два брака и двама големи синове зад гърба си, има и друг случай, заради който е мислила да прави курбан за здраве.

„Случи се на 2 февруари и исках да правя курбан, тъй като тогава се изтърколих по стълбите в дома си и си счупих китката. Трябваше да отида на юбилейното парти на добрия ми приятел Иван Гарелов. Не почувствах болка, но отидох в „Пирогов“. Там лекарите констатираха, че ръката не е навехната, а счупена. Не ми разрешиха да пея с гипса. Въпреки това го направих“, смее се изпълнителката.

Кристина Димитрова е сред певиците, които впечатляват почитателите си не само с глас, но и с атрактивна визия. Още в началото на 80-те години тя се превърна в секссимвол, а днес продължава да е все така привлекателна. Хиляди са влюбените до полуда мъже в нея, като най-романтичното нещо, което е правил мъж на неин рожден ден, е да й подари цял остров.

„Любим човек ме сюрпризира с екскурзия във Франция с акцент на обиколките в Нормандия. Турът включваше и посещение на Мон Сен Мишелн, феодалната крепост край устието на река Куенон, събрала в себе си абатство, манастир, жилищни квартали и катедрала. Подобни изненади не се забравят никога и оставят след себе си само светли чувства“, спомня си Кристина. Иначе и друг път са й правили изненади на сърцето.

„Най-лудото е още когато бях ученичка и едно момче, което много искаше да бъде с мен, ми каза, че ще направи всичко, за да докаже, че много ме обича. Тогава бяхме на купон и аз не му повярвах, затова на шега му казах да скочи от балкона. Не вярвах, че ще го направи, а той наистина скочи от втория етаж и си счупи ръката. Мъжете правят всичко, когато наистина обичат“, смее се изпълнителката на „Детски спомен“.

Според нея връзката е хубаво да е отворена, като тя не изневерява, държи на привличането, разбирателството и общите интереси. Тя вече е решила, че няма да експериментира с нови лица в личния си живот и от години дели постеля с приятеля си Васил, който е с 14 години по-млад от нея.

„Никого не съм вързала насила да стои с мен“, лаконична е тя. И още в началото на връзката им е заявила, че не иска повече деца. „Оставила съм го сам да решава живота си. Ако поиска дете, да си намери друга жена, аз няма да го спра никога…“ Певицата никога не се е интересувала от финансовото състояние на мъжа до нея и продължава да бъде ухажвана от милионери и млади момчета.

„Винаги съм държала до мен човекът да е финансово осигурен, защото това означава, че е умен, работлив и прогресивен, че не е глупак или пройдоха. Така съм възпитавала и синовете си“, твърди звездата. И тази година, както и миналата красавицата ще отпразнува рождения си ден с най-любимите хора. Тя не крие, че си е правила корекция на бюста и не е против вмешателството на докторите, ако жените или мъжете се чувстват добре с това.

„Много рядко спортувам, обичам да плувам и ям много, при мен е най-вече ген и не съм си правила нищо друго. Корекцията на моя бюст не е с гел, нито със силикон, а с физиологичен разтвор, което е изключително безвредно, и не съм имала проблеми до този момент. Ходя веднъж месечно на масаж на лице, много обичам и масаж на тялото“, споделяла е певицата.

Източник: hotnews.bg

Facebook коментари
(Visited 36 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook